Een website is het eerste niveau van marketing die elk bedrijf kan gebruiken. Eigenlijk is het website het eerste contactpunt tussen een bedrijf en een potentiële klant – wanneer iemand over een bepaald bedrijf hoort zeggen waar ze geinteresseerd zijn of als ze op zoekt zijn naar een dienst of product op het internet, het eerste wat ze doen voordat ze bellen, is de website opzoeken op Google. Gezien uw website het meest zichtbare gedeelte van uw bedrijf aan potentiële klanten is, moet het een duidelijk beeld geven van wie u bent en hoe u werkt, voordat ze naar de telefoon grijpen of uw kantoor bezoeken.

Een website is een digitale vorm van uw bedrijfsprofiel met toegevoegde functies die het gemakkelijk voor de klant maakt om met u te communiceren. Op uw website moet een klant in staat zijn om een formulier met hun gegevens in te vullen zodat u contact met hen kunt opnemen op een geschikte moment, producten kopen, aanmelden voor evenementen, afspraken in plannen, registreren voor uw services en live met klanten kunnen chatten. De lijst is eindeloos.

Recente technologieën bieden de mogelijkheid om op een simpele manier een websites te bouwen. Technologieën zoals WordPress hebben het gemakkelijk gemaakt om een website te bouwen, neem gewoon een thema en voeg inhoud toe dan voila! U hebt een website. De werkelijkheid is het helaas niet zo gemakkelijk. Een website bestaat uit verschillende bewegende delen die samenwerken om die verbluffende uitkomst te creëren, die wij op onze computerschermen zien. Er zijn twee hoofdonderdelen van een website te onderscheiden, de Frontend en de Backend.

✔️ De Frontend is wat we zien wanneer we een website bezoeken op onze mobiele telefoon of laptop. Het bestaat uit tekst, afbeeldingen, vormen en kleuren. Al deze verschillende delen komen samen om een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te vormen. Frontend ontwerpers zijn meestal mensen die de psychologie van uw klanten begrijpen, hebben een scherp oog voor detail, zijn in staat om een visueel aantrekkelijk ontwerp te produceren en kan het zo prettig als mogelijk voor uw klanten maken om te navigeren op uw websites. Ontwerpers zijn niet altijd ontwikkelaars. Alles wat ze doen is met een perfect ontwerp komen met betrekking tot uw bedrijfsdoelen en de trends van uw klant als het gaat om interacties op het internet.

✔️ De Backend is waar het viese werk wordt uitgevoerd. De backend is niet zichtbaar voor de eindgebruiker. Databases, API’s en andere diensten verwijzen naar de website via de backend. De backend bevat wat we de logica van de website noemen.

6 Manieren meer omzet te genereren via uw website

 

1

Betrek uw klanten

Er is niets beter dan een geweldige ervaring opdoen bij het bezoeken van de bestemmingspagina. Eenvoudige navigatie, duidelijke belangrijke onderwerpen onderscheiden, directe oproep voor uit te voeren handelingen, samengevat belangrijk tekst met eenvoudige doorverwijzing naar extra bronpagina’s, eenvoudig te bekijken belangrijk functies en perfecte kleurbalans. Dit zijn enkele van de dingen die moeten worden vastgesteld om het beoogde publiek langer op uw website te behouden en uiteindelijk klant te laten worden .

2

Voeg video content toe

Je kunt nooit fout gaan met video content op uw website. De werkelikheid is dat consumenten de voorkeur geven aan informatie in de vorm van video-beelden i.p.v. informatie in de vorm van tekst. Wie kan hen de schuld geven? Onze hersenen verwerken visuele informatie namelijk sneller dan tekst. Dus waarom lezen wanneer je ook gewoon achterover kunt leunen, kijken en luisteren? Als uw bedrijfs website video-content mist, dan zou nu een goed moment zijn om deze op te nemen als onderdeel van het pakket. Statistieken laten zien dat consumenten de neiging hebben om langer te blijven op sites met video’s en hier het meest waarschijnlijk terug zullen keren. Deze content kan boeiende productvideo’s bevatten, how-to tutorials, ask-us-anything conversaties, klantreacties en zelfs werkruimte en rondleidingen achter de schermen. Het voordeel van video-content is dat u niet per se geld uit te hoeven geven (tenzij u het echt willen). Video’s kunnen wordt gemaakt door iemand op kantoor die gebruik maakt van smartphones met een goede beeldkwaliteit en gaan met die banaan. Vanzelfsprekend zal het inschakelen van een professional de kwaliteit verhogen.

3

Begin een blog te schrijven

Een blog is een goede manier om te krijgen meer verkeer naar uw website te genereren. We leven in een tijd waarin mensen nuttige informatie, gemakkelijk tot hun beschikingwillen hebben. En als uw website dat biedt, zult u waarschijnlijk hiermee klanten winnen. De truc is ervoor te zorgen dat je alleen relevante en bruikbare informatie publiceer, die het leven van uw klanten eenvoudiger en makkelijker maakt.

4

Wees beschikbaar

We werken op verschillende schema’s en soms, tijdframes. Ervan uitgaan dat consumenten alleen toegang hebben tot uw website tijdens werkuren is een fout. Jouw website moet 24/7 open zijn, dus jouw klanten moet met uw bedrijf kunnen communiceren wanneer het hen uitkomt. Het zal veel betekenen voor hen om te weten dat ze toegang hebben tot uw diensten op een bepaald moment zonder eigenlijk iemand te moeten bellen of andere directe contacten. Beschikbaar zijn betekent dus dat het jouw topprioriteit is om ervoor te zorgen dat er geen down-tijden zijn op jouw website. Het moet altijd perfect werken. Stel je de frustratie es voor als je om twee uur ’s in de ochtend toegang probeert te krijgen tot een website, maar die geeft u meer problemen dan oplossingen. Consumenten moeten gemakkelijk naar uw website kunnen ‘inlopen’ zonder gedoe.

5

Gebruik Google Adwords

Google AdWords helpt u om meer klanten aan te trekken, de juiste mensen op het juiste moment te bereiken en lokaal of globaal te adverteren. Maar wat is Google AdWords? Google Adwords is het online advertentieplatform in eigendom en beheerd door Google. AdWords werkt voornamelijk door het gebruik van zoekwoorden. Sleutelwoorden zijn woorden of frases die gebruikers invoeren in Google bij het uitvoeren van een zoekopdracht om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Wat gebeurt er met Google Adwords is dat adverteerders (dat bent u) bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor hun bedrijf en de kans vergroten om hun advertenties weer te geven voor gebruikers die deze zoekwoorden invoeren Google. Voordat u kunt beginnen met adverteren op Google AdWords, moet u eerst een account aanmaken. Dit is een eenvoudig werkwijze. U kunt het instellen met behulp van een bestaand Google-account of je kunt hiervoor een nieuwe account registreren. Vervolgens specificeer je enkele basisprincipes voor uw account, zoals uw locatie en tijdzone voordat ze definitief worden ingesteld met uw factuurgegevens, zodat Google u maandelijks kan factureren.

6

Gebruik zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is niet zo ingewikkeld als het klinkt. In feite is het een van de meest effectieve manieren van adverteren van uw website. SEO is een marketingtool gericht op groei van vindbaarheid in zoekmachine resultaten. Alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo hebben primaire zoekresultaten, waar webpagina’s en andere inhoud zoals video’s of lokale vermeldingen worden getoond en gerangschikt op basis van wat de zoekmachine beschouwt als het meest relevante informatie voor gebruikers. Om te zorgen dat je website hoger scoort, moet je aanpassingen in uw website aan brengen zodat zoekmachines de inhoud van uw website makkelijker kunenn vinden en begrijpen. Dit is waar SEO begint. SEO helpt ervoor te zorgen dat een site toegankelijk zijn via een zoekmachine. webmasters en makers van webcontent gebruiken SEO praktijken om u te helpen en beter te worden in vindbaarheid in zoekmachine resultaten.

Uw website up-to-date houden en goed onderhouden kost tijd en investering. Denk maar niet dat een bedrijfswebsite iets leuks is om er bij te hebben – in het huidige digitaal tijdperk is het hebben van een goede bedrijfswebsite een absolute noodzaak! Wilt u een website laten maken, neem dan contact met ons op.

Je wilt een website starten? De keuze website laten maken of website zelf maken is lastig. Lees hier alle voor- en nadelen.
Titel
Je wilt een website starten? De keuze website laten maken of website zelf maken is lastig. Lees hier alle voor- en nadelen.
Omschrijving
Benieuwd hoe je zelf jouw website conversie kan verhogen en meer omzet genereren? Lees hier onze 6 simpele DIY tips.